Door jarenlange ervaring zijn wij de juiste plek om uw auto te laten onderhouden. D.J. Gerritsen auto’s is een universele garage, dit houdt in dat wij (ongeacht het merk) uw auto onderhouden. Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben met Japanse automerken, zijn wij gespecialiseerd in Japanse merken zoals Mazda, Toyota, Lexus en Honda. Onze werkplaats is uitgerust met het beste gereedschap dat verkrijgbaar is op de markt. We werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen, om zo optimaal plezier en veiligheid te kunnen garanderen. Hiervoor werken we samen met lokale onderdelenleveranciers, zodat wij uw auto snel weer klaar kunnen hebben staan.

Regelmatig uw auto een onderhoudsbeurt geven voorkomt problemen en zorgt er voor dat u langer plezier van uw auto kunt hebben. Wij raden aan om elke 15.000 kilometer (of elk jaar) uw auto een kleine beurt of grote beurt te laten geven. Wij kunnen voor u bekijken wat voor beurt uw auto nodig heeft. Een beurt bestaat in ieder geval uit het vervangen van de olie, het controleren (en waar nodig bijvullen) van vloeistoffen en controleren van uw auto op correcte werking van alle onderdelen.

Diagnose
Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnoseapparatuur. Daarnaast hebben wij ook diagnoseapparatuur specifiek voor Mazda. We beschikken over apparatuur om Mazda’s vanaf 1990 uit te lezen.

APK-keuring
Onze erkende keurmeesters voeren de APK-keuring met precisie uit. Het spreekt voor zich dat wij de richtlijnen van de RDW volgen. Het APK-keuren van uw auto zorgt er niet alleen voor dat uw auto veilig is, maar voorkomt ook hoge boetes.

Airco-service
Een airco zorgt voor verkoeling in de zomer, maar zorgt er ook voor dat uw auto goed ontvochtigd wordt. Zo voorkomt u dat de ruiten van uw auto beslaan in de vochtigere periodes van het jaar. Het is dus van levensbelang dat de airco regelmatig gecontroleerd wordt op correcte werking. Door het gebruik van professionele apparatuur kunnen wij uw airco controleren en opnieuw afvullen wanneer nodig.

Ook voor andere werkzaamheden zoals  het vervangen van uw banden en ruitreparatie bent u welkom aan de Langeweg 24 in Apeldoorn.

Bij groot onderhoud stellen wij gratis een leenauto of leenfiets ter beschikking. Wij zorgen er voor dat uw auto weer helemaal in orde is en dat voor een goede prijs!

Bel voor een afspraak: 055-5053860